Wie zijn wij

Roparun 2006

   

In 2006 is de stichting I Run For Life opgericht door drie enthousiaste mensen die, mede door eerdere deelnames aan de Roparun, hoopten op deze wijze een steentje te kunnen bijdragen aan de zorg die mensen met kanker  nodig hebben.

Gedreven door persoonlijke ervaringen en liefde voor de medemens  heeft het team een paar jaar meegedaan aan de Roparun.

Helaas kon het team door persoonlijke omstandigheden een aantal jaar als team niet meedoen.

Toch is de stichting blijven bestaan, omdat we wisten dat het zeker weer zou gaan lukken om een team met lieve, enthousiaste mensen bij elkaar te krijgen.

In de tussenliggende jaren bleven wel veel deelnemers van het eerste uur op e.o.a. wijze betrokken bij de Roparun. In diverse andere teams hebben ze  hun kennis en ervaring mogen delen.

In 2013 begonnen enkele “oudgedienden” al voorzichtig ideeën te opperen om weer te gaan beginnen en sinds 2014 is het dan ook werkelijk zo ver: Stichting I Run For Life staat er weer  zoals we vanouds gewend zijn.

Ook voor 2020 hebben we alweer een gezellig team bij elkaar met leden uit Leidschendam en omgeving maar zelfs ook uit België en Duitsland.

In de maanden die voor ons liggen zullen we ons weer heerlijk inspannen en bezighouden met sponsorwerving en het uitvoeren van diverse acties om ook voor 2020weer een mooi bedrag te kunnen overmaken aan de Stichting Ropament, die het geld op hun beurt weer besteden aan de goede doelen die door de Stichting worden ondersteund.

We hechten er waarde aan om hier ook nog eens nadrukkelijk te vermelden dat alle kosten die noodzakelijk zijn om überhaupt te kunnen deelnemen door ons deelnemers zelf worden gedragen! U gift gaat dus 1 op 1 door naar het goede doel!

Roparun:

“Een avontuur voor het leven”

797total visits,4visits today